Основи менеджменту - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчальна дисципліна "Основи менеджменту" охоплює усі теоретичні аспекти менеджменту організацій. Під час його вивчення студенти дізнаються про основні функції менеджменту та набувають практичних навичок щодо їх практичної реалізації. Засобом досягнення цього стане ситуаційний аналіз організації, яку обрали студенти та вибір стратегічного напрямку вирішення встановлених проблем менеджменту.
Keywords: силабус; менеджмент; управління; бізнес; комунікації; лідерство; конфлікти; етика менеджменту