Дослідження та розробка ефективної інноваційної стратегії - Колотюк, Олена Іванівна; Санковська, Ю. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
Проаналізовано сутність інноваційної стратегії підприємства як чинника підвищення рівня його конкурентоспроможності, досліджено її етапу, цілі та чинники, що визначають цей вибір за умовах різних стадій інноваційного циклу.

The essence of innovation strategy of enterprises as a factor in increasing its competitiveness investigated stage, objectives and factors that determine the choice for a variety of stages of the innovation cycle
Keywords: інновації; інноваційна стратегія; віолентна стратегія; патієнта стратегія; комутантна стратегія; експлерентна стратегія; стадії інноваційного циклу; innovation strategy; violetnaya strategy; patientaya strategy; kommutantnaya strategy; ruderal strategy; stage of the innovation cycle