Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 073 “Менеджмент” освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр розроблено на допомогу здобувачу при підготовці до лекції та вивчення курсу.
Keywords: конспект лекцій; страхування; страховий ринок; державне регулювання страхування; маркетинг страхових послуг; управління персоналом страхової компанії; стратегії страхових компаній; надійність страхових компаній