Кравченко, Вікторія ОлегівнаБухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичПашко, В. Є.2024-01-252024-01-252023Комплексні складові якості та безпеки харчування / В. О. Кравченко, С. І. Бухкало, С. П. Іглін, В. Є. Пашко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 565.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73322ukякість харчових продуктівбезпека харчових продуктівбезпечність харчових продуктіввипробувальні лабораторіїкомплексні складовіаналіз сировинианаліз продуктівтехнологічні стадіїіндикатори продовольчої безпекисистеми індикаторівКомплексні складові якості та безпеки харчуванняArticle