Робоча програма навчальної дисципліни "Основи програмування" - Ткачов, Андрій Михайлович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни – отримання студентамизагальних відомостей про сучасні технології програмування та цілеспрямоване використання розповсюджених мов програмування, а також отримання знань та навичок практичного застосування прийомів програмування при створенні прикладних та системних програмних продуктів.
Keywords: інформаційна безпека; класифікація мов програмування; захист програм; структура програми.; відлагодження програми