Підвищення професіоналізму педагогічної діяльності офіцерського складу як умова готовності військовослужбовців за контрактом до професійної діяльності - Даниленко, О. Б. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті визначено сутність професіоналізму педагогічної діяльності офіцерського складу як сукупності професійно важливих знань, умінь, навичок та якостей особистості, що дозволяють успішно вирішувати завдання професійної підготовки військовослужбовців за контрактом, а також охарактеризовано складові рофесіоналізму, зокрема змістовну, методичну, комунікативну та організаційну.

The article defines the essence of professional educational activities of officers as a set of important professional knowledge, skills and personal qualities that allow you to successfully meet the challenges of professional training of contract, and described the components of professionalism, including substantive, methodological, organizational and communicative.
Increasing professionalism of teaching officers as a condition of completion of contract for professional activities
Keywords: підготовка військовослужбовців; підготовка офіцерського складу; професіоналізм офіцерів; складові професіоналізму; самовдосконалення; керівники навчальних центрів