Робоча програма навчальної дисципліни "Аналогові та цифрові електронні пристрої" - Євсеєв, Сергій Петрович; Погасій, Сергій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою навчальної дисципліни є формування у здобувача компетенцій, що грунтуються на засвоєнні знань про основні електронні компоненти і типові електронні схеми і пристрої, а також засвоєнні умінь і навичок по розробці, розрахунку і аналізу схем електронних пристроїв. Вивчення матеріалу даної дисципліни орієнтовано на широке застосування обчислювальної техніки.
Keywords: напівпровідникові прилади; нелінійні електричні кола; аналогові підсилювальні пристрої; схемотехніка підсилювальних пристроїв; перетворювачі аналогових сигналів; джерела вторинного електроживлення; мінімізація логічних пристроїв; послідовні логічні пристрої; арифметико-логічні пристрої; базові логічні елементи