Робоча програма навчальної дисципліни "Ризик-менеджмент" - Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Ризик-менеджмент" – оволодіння майбутніми фахівцями компетентностями, що забезпечують ефективне управління ризиками в сучасних кіберсистемах, уможливлюють кваліфіковану оцінку ризиків в умовах широкого використання сучасних методів кібербезпеки.
Keywords: показники ризику; методи оцінювання ризику; система управління ризиками; програма управління ризиками.; ризики інформаційної безпеки; кібербезпека