Чоні, І. В.2017-07-052017-07-052009Чоні І. В. Дослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злакових / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 15. – С. 119-122.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30524В статті за допомогою математичних досліджень встановлено, неврахування нелінійного характеру залежності властивостей соусів, які містять природні речовини комплексної дії призводить до суттєвих помилок при плануванні властивостей таких соусів.ukемальгуваннястабілізаційні системиполісахаридиемульсіївластивостіДослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злаковихArticle