Функціональні можливості засобів календарно-сітьового планування при управлінні проектами - Ларка, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто функціональні можливості програм з управління проектами.
Keywords: календарне планування; управління проектами; системи планування; проектна інформація