Методологічні підходи до оцінки фінансових результатів діяльності підприємства - Бровко, В. М.; Цибулько, Ю. М. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто методичні підходи до оцінки фінансових результатів і їх вплив на ефективність діяльності підприємства.

Methodical approaches to estimation of financial results and their influence on efficiency are considered activity of enterprise.
Keywords: ринкова економіка; прибуток; збалансована система показників; стратегія підприємства