К вопросу о накоплении глагольных конкретизаций для проектирования технических устройств - Ивахненко, Игорь Александрович; Ивахненко, Татьяна Никитична (НТУ "ХПИ", 2009)
У роботі розглядаються питання, що визначають можливість нагромадження дієслівних конкретизацій і використання їх для проектування технічних пристроїв. Робота є продовженням раніше опублікованої авторами роботи.

In job the questions are considered which define an opportunity of a heap of verbal concrete definitions and uses them for designing technical devices. The job is by continuation before the job, published by the authors.
Keywords: химическая формула; условия внутренней однозначности; зависимость; допустимые значения переменных