Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з кібернетичним захистом інформації та розширеними можливостями для мобільної однопунктної інформаційно-вимірювальної системи - Коломійцев, Олексій Володимирович; Сачук, Ігор Іванович; Захарченко, Ірина Вікторівна; Звєрєв, Олексій Олексійович; Ковальчук, Дар'я Олексіївна; Кулєшов, Олександр Васильович; Кучук, Ніна Георгіївна; Павлій, Владислав Олександрович; Панченко, Володимир Іванович; Усик, Вікторія Валеріївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2021)
Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з кібернетичним захистом інформації та розширеними можливостями для мобільної однопунктної інформаційно-вимірювальної системи містить керуючий елемент, блок керування дефлекторами, лазер з накачкою (Лн), модифікований селектор подовжніх мод (МСГТМ), модифікований блок дефлекторів, передавальну оптику, приймальну оптику, фотодетектор, широкосмуговий підсилювач, інформаційний блок з розширеними можливостями з б - введенням сигналу від каналу вимірювання кутових швидкостей літального апарата, резонансні підсилювачі, настроєні на відповідні частоти міжмодових биттів, змішувачі, формувачі імпульсів, фазову автопідстройку частоти на частоті міжмодових биттів, керуючий генератор, опорний генератор з частотою підставки п, фільтр, схему "і", лічильник, формувач мірних імпульсів, дешифратор, електронну обчислювальну машину (ЕОМ) та 6м - введення опорної частоти (6 ) м оп від передавального лазера (Лн+МСПМ). При цьому після ЕОМ виведено блок відображення інформації про радіальну швидкість ЛА, як ЕОМ введено спеціалізовану ЕОМ та додатково введено радіолокаційний модуль, який складений з антени, приймально-передавальної апаратури і апаратури захисту від завад.
Keywords: патенти; корисні моделі; літальні апарати; вимірювання радіальної швидкості; кібернетичний захист інформації; мобільні інформаційно-вимірювальні системи