Проектування систем управління якістю на основі міжнародних та національних стандартів - Куценко, О. І.; Ротань, Н. В.; Яковенко, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2017)
Запропоновано алгоритм процесу переходу до вимог ДСТУ ІSО 9001:2015 для тих вищих навчальних закладів (ВНЗ), які створили, впровадили та сертифікували системи управління якістю (СУЯ) за ДСТУ ІSО 9001:2009.

The algorithm of the process of transition to the requirements of DSTU ISO 9001:2015 is proposed for those higher educational institutions, which have created, implemented and certified quality management systems according to DSTU ISO 9001:2009.
Keywords: послуги освітні; освіта вища; планування; керування ресурсами; standard; control quality system; educational services