Розвиток міжнародних бізнес-структур - Новік, Ірина Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В науковій доповіді визначено, що Розвиток міжнародних бізнес-структур відображає необхідність компаній адаптуватися до глобальних економічних та соціокультурних змін, забезпечуючи конкурентоспроможність і стабільність у міжнародному середовищі.
Keywords: міжнародна діяльність; вдосконалення; методи; бізнес-структури; ефективність; підприємства