Тенденції розвитку та проблеми виноробства в Україні - Чумак, О. П.; Федорченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Проведено аналіз стану ринку та економічних проблем виноробства.

It was making analyze of situation of market and economical troubles of vine making.
Keywords: виноробна промисловість; марочні вина; врожай; асортиментний ряд; пільгове кредитування; якість продукції; інвестиції; економічна ефективність