Теоретичні основи системи планування маркетингу інновацій - Жадан, Людмила Василівна; Михайлик, Ю. М. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуті система маркетингового планування інновацій та його складові частини. Сформульовані задачі по реалізації системи.

Examined the system of marketing planning innovations and its constituent parts. Formulated the problems of implementing this system.
Keywords: інноваційний маркетинг; інноваційна діяльність; діяльність підприємства; ринок; креативність