Моделювання динамічних навантажень із зміною схеми з'єднання фаз асинхронного двигуна "трикутник - зірка" - Попович, Олександр Миколайович (НТУ "ХПІ", 2011)
При моделюванні динамічних режимів зміни схеми з'єднання фаз статора за допомогою розробленої математичної моделі асинхронного двигуна досліджено можливості зменшення динамічних навантажень

At modeling of dynamic conditions of delta-to-star conversion of stator phase connection by means of a developed mathematical model of an asynchronous motor, feasibility of dynamic load dropping is investigated
Modeling of dynamic loads under delta-to-star conversion of an asynchronous motor phase connection
Keywords: енергоефективність; напруга; живлення; математична модель; asynchronous motor; stator phase connection; delta-star conversion; dynamic conditions; modeling