ГІС-аналіз - Андрєєв, Сергій Михайлович; Жилін, Володимир Анатолійович; Нечаусов, Артем Сергійович (Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2021)
Наведено відомості про призначення та основні етапи ГІС-аналізу, у тому числі про специфічні методи аналізу геозображень для створення різноманітних моделей місцевості. Для студентів, що вивчають дисципліну "ГІС-аналіз" за спеціальностями 193 "Геодезія i землеустрій" (освітня програма "Геоінформаційні системи і технології") і 103 "Науки про Землю" (освітня програма "Космічний моніторинг Землі").
Keywords: навчальний посібник; геозображення; візуалізації рельєфу; оформлення карт; картоїди; анаморфозні геозображення