Система технологічної безпеки виробництва малих підприємств на основі карти ризику - Нестеренко, О. В.; Мезенцев, Сергій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто необхідність запровадження системи технологічної безпеки виробництва малих підприємств на основі карт ризику. У загальному вигляді представлено алгоритм побудови карти ризиків.

Considered the need to introduce a system of technological safety of production of small enterprises based on risk maps. In general, the algorithm for building a risk map is presented.
Technological security system of production of small enterprises based on the risk map
Keywords: охорона праці; технологічний процес; карти ризиків; безпека виробництва; labor protection; technological process; risk maps; production safety