Аналіз та шляхи вирішення проблем харчової промисловості - Лінькова, Олена Юріївна; Огоновський, В. Й. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджені основні чинники виникнення економічних проблем харчової промисловості України. Проаналізована харчова промисловість України. Розглянуті шляхи вирішення проблем харчової промисловості.

In this paper the main factors of the economic problems of food industry of Ukraine. Analyzed the food industry of Ukraine. The ways to solve the problems of food industry
Keywords: харчова промисловість; проблеми промисловості; шляхи вирішення; food industry