Аналітика соціальних та демографічних процесів - Аксьонова, Ірина Вікторівна; Свидло, Ганна Ігорівна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2019)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт, метою яких є закріплення й поглиблення знань теоретичного та практичного матеріалу з соціально-демографічних досліджень, набуття навичок аналізу соціальних і демографічних процесів за допомогою засобів Excel. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; статистичний аналіз чисельності населення; статистичне вивчення смертності населення; аналітика соціального захисту населення; аналітика послуг системи охорони здоров'я; методологічні засади аналітики соціальних процесів; статистичний аналіз міграційних процесів