Покращення інвестиційної діяльності держави та вдосконалення системи державного регулювання ринку цінних паперів - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (Донецький національний технічний університет, 2011)
Досліджується проблема взаємовпливу інвестиційної та регулятивної діяльності держави на ринку цінних паперів. Розглядаються основні напрями регулятивної діяльності держави, аналізуються завдання, які стоять перед державою, щодо покращення інвестиційної діяльності на ринку цінних паперів, досліджуються основні напрями вдосконалення законодавчого регулювання діяльності компаній – емітентів цінних паперів.
Keywords: інвестиційна діяльність; фондовий ринок; цінні папери; законодавче регулювання ринку