Аналіз методів виявлення фальсифікації продуктів харчування: теоретичний аспект товарознавства - Гаврись, Олександр Миколайович; Кратченко, А. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті запропонований аналіз методів, що використовуються при виявленні фальсифікації продуктів харчування. Виявлене поняття фальсифікації харчових продуктів та визначені основні види фальсифікації. Запропонована декомпозиція методів, що використовуються у процесі виявлення фальсифікації продуктів харчування з урахуванням допоміжних інструментів.

The analysis of methods which are used for the exposure of falsification of food stuffs is offered in the article. The concept of falsification of food products and basic types of falsification are certain. The decomposition of methods which are used in a process of the exposures of falsification of food stuffs taking into account auxiliary instruments is offered.
Keywords: якість; контроль виробництва