Виробництво унікальної продукції як ефективний метод покращення інноваційного розвитку - Коваленко, В. В.; Клименко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Дана стаття присвячена достатньо актуальній, проте мало вивченій темі. Інноваційна діяльність, її розвиток, проблеми та шляхи покращення широко розглядаються в науковій літературі, але в даній статті ми зосередимо увагу на такому напрямку покращення й прискорення інноваційного розвитку, як виробництво унікальної продукції.

This article reviews actual, but little studied topic. Innovative activity, its development, problems and improvement ways are widely considered in the scientific literature, but in given article we will concentrate attention to such direction of improvement and acceleration of innovative development, as manufacture of unique production.
Keywords: діяльність інноваційна; збут; споживачі; якість продукції; інвестиції