Технологія ремонту та відновлення крупномодульних загартованих зубчастих коліс методом високошвидкісної лезової обробки - Клочко, Олександр Олександрович; Анциферова, Олеся Олександрівна; Лисиця, Дмитро Олександрович; Камчатна-Степанова, Катерина Валеріївна; Анциферова, Ольга Василівна (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2020)
Розробка технології ремонту і відновлення великогабаритних зубчастих коліс, приводів крокуючих екскаваторів, рудорозмельних млинів, кульових млинів для помолу вугілля є актуальним напрямком через відносно малого терміну служби коліс, які працюють в агресивно абразивному середовищі, і, при цьому, високою собівартістю і трудомісткістю їхнього виготовлення.
Keywords: якість; крупномодульні зубчасті колеса; режими різання; лезова обробка; чистове зубонарізування; точність