Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Основи теорії здоров'я та здорового способу життя" - Білоус, Олеся Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В методичних вказівках надані теоретичні та практичні матеріали необхідні для розуміння та розрахунку індивідуальних показників раціону та пульсових зон, в залежності від необхідного тренувального ефекту в контексті здорового способу життя. Матеріали для практичних занять систематизовані та базуються на аналізі спеціалізованих навчальних посібників, сучасних наукових і методичних джерелах інформації.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; фізична культура; здоровий спосіб життя; тренувальний ефект