Моделювання діяльності фахівця - Пономарьов, Олександр Семенович; Середа, Наталія Вікторівна; Чеботарьов, Микола Корнійович (НТУ "ХПІ", 2015)
Наведено навчальний матеріал з моделювання діяльності фахівця, методичні рекомендації до лекційних і семінарських занять та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання, а також з контролю знань i виконання контрольних робіт. Містить тематику контрольних робіт з дисципліни та критерії їх оцінки. Призначено для магістрів денної та заочної форм навчання зі спеціальності "Педагогіка вищої школи".
Keywords: педагогіка вищої школи; підготовка фахівців; моделювання діяльності; професійна діяльність фахівця; соціальна діяльність фахівця; методичні рекомендації; контрольні роботи; питання до іспиту