Принципи організації фінансової безпеки підприємства - Мартюшева, Л. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
В роботі представлена та охарактеризована система принципів організації фінансової безпеки підприємств.

It is presented and characterized in the work the system of financial safety organization principles at the enterprises.
Keywords: життєдіяльність підприємств; ринкові умови; система управління; система безпеки; загрози; фінансова криза