Відновлення розривної внутрішньої структури двомірного тіла за відомими її проекціями вздовж взаємно перпендикулярних ліній - Литвин, О. М.; Першина, Ю. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано метод відновлення внутрішньої структури двовимірного тіла за відомими її проекціями вздовж системи заданих ліній (даними Радона). Метод суттєво використовує інтерлінацію функцій та неоднорідну внутрішню структуру двовимірного тіла. Розглянуто приклад знаходження ліній розриву у фантомі Шеппа-Логана.
Keywords: інтерлінація; комп'ютерна томографія; фантом Шеппа-Логана; дані Радона