Ринок праці в сучасній економічній системі - Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглядаються теоретико-метологічні проблеми формування та розвитку українського ринку праці. Пропонуються заходи по вдосконаленню його функціонування, які пов’язані з зменшенням рівня безробіття та державними важелями регулювання.

Theoretical is examined and of methodological problem of forming and Ukrainian market of labour development. Measures are offered on perfection his functionings which are related to diminishing of unemployment rate and state levers of adjusting.
Keywords: кон'юнктура ринку; попит; пропозиція; безробіття; регулювання державне