Особенности рекламы в промышленном секторе - Стебакова, Т. Е. (НТУ "ХПИ", 2011)
У статті розглянуто роль реклами у реалізації стратегії промислового ппідприємства. Виявлено види і функції реклами у промисловому секторі, та особливості створення рекламних компаній.

The article reviews the role of advertising in implementing the strategy of industrial enterprise. The kinds and functions of advertising in the industrial sector, and especially the creation of advertising campaigns.
Keywords: промышленные предприятия; рекламная деятельность; бренд; брендинговые технологии; промышленный маркетинг; рекламная стратегия