Інтелектуальні види маркетингу: аромамаркетинг - Гарна, Ульяна Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2021)
Доведено, що аромат – зброя в руках досвідченого маркетолога, здатна перемогти будь-якого споживача. Він зробить покупку і сума цілком може бути вищою за заплановану. Нюх – одне з найбільш вразливих почуттів, які є у людини, тому що запахи впливають на уяву, емоції.
Keywords: егомаркетинг; іміджелогія; медіа простір; інновації; інтелектуальна власність