Фінансова звітність за міжнародними стандартами як інформаційна основа управління бізнесом - Ковальова, Олена Василівна; Ульянченко, Наталія Володимирівна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2014)
Розглянуто особливості запровадження міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні. Визначено переваги використання фінансових звітів, складених за міжнародними стандартами, а також можливі наслідки щодо їх застосування.

The specific features of implementation of international standards in financial statements in Ukraine have been considered. The advantages of use of financial statements according to the international standards as well as possible consequences as to implementing them have been defined.
Financial statements according to the international standards as an information basis of business management
Keywords: економічна діяльність; підприємницька діяльність; фінанси; бухгалтерський облік; ринкові відносини; капітал; financial statements; economic activity; market relations; accounting; business activities