Підвищення конкурентоспроможності продукції промислових підприємств шляхом оптимального розподілу непрямих витрат - Чернишенко, Олена Іванівна; Ларка, Микола Іванович (Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, 2013)
Доведено, що найважливішим принципом вибору способу розподілу накладних витрат є максимальне наближення результатів розподілу до фактичного рівня витрат на даний вид продукції. Це впливає на достовірність визначення собівартості продукції і в кінцевому рахунку – на прибуток підприємства.
Keywords: собівартість; виробництво; прибуток; рішення управлінські