Аналіз фізичних шкідливих та небезпечних факторів у виробничому приміщенні ТДВ "Салют" - Бесараб, В. В.; Ломоновський, Д. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Проведено аналіз фізичних шкідливих та небезпечних факторів у виробничому приміщенні ТДВ "САЛЮТ".

An analysis of physical harmful and dangerous factors was carried out in the production premises of TDV "SALUT"
Analyze physical bad and dangerous factors in the production room of "Salut" TDV
Keywords: виробничий шум; шкідливі фактори; виробничі приміщення; освітленість; температура; поліетилен високого тиску; виготовлення виробів; production noise level; lighting; high-pressure polyethylene; harmful factors; production premises