Аналіз ризиків в процесі управління ІТ-проектами - Онищенко, І. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглядаються основні підходи до ідентифікації та якісного аналізу ризиків ІТ–проектів на прикладі проекту впровадження автоматизованої системи.

This article discusses the main approaches to the identification and qualitative risk analysis of IT projects by the example of implementation of the automated system
Keywords: управління проектами; управління ризиками; якісний аналіз ризиків; project management; risk management; IT project; qualitative risk analysis