Соціально-перетворювальні інвестиції як основа сучасного інвестиційного процесу - Солопун, Наталія Миколаївна (My University, 2019)
Пошукам рішень проблеми, які завжди присутні у процесі інвестування, завжди приділялась велика увага у роботах багатьох вчених. Тому й сьогодні, коли світова економіка стикається в загрозою наступної кризи, постає необхідність у перегляді підходів до такого важливого аспекту бізнес-діяльності як інвестування. Саме тому подальшого розгляду набуває питання впровадження соціально-перетворювальних інвестицій у процес інвестиційної діяльності підприємства.
Keywords: інвестування; соціально-перетворювальні інвестиції; імпакт-інвестування