Виробнича функція зі змінними коефіцієнтами еластичності, побудована на основі експериментальних даних Коба-Дугласа - Литвин, О. М.; Артюх, М. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано метод математичного моделювання економічних процесів за допомогою узагальнення формули Коба-Дугласа, в якому виробнича функція має змінні частинні коефіцієнти еластичності

In this paper the method of mathematical modeling of economic processes using generalized formulas Kob-Douglas production function which has a variable partial elasticity’s
Keywords: метод математичного моделювання; стала еластичність заміни; економіка; обсяги виробництва; матриця; метод найменших квадратів