Физико-химические свойства оксидного свинцово-титанового покрытия анода - Тульский, Геннадий Георгиевич; Сенкевич, И. В.; Назаров, А. В.; Смирнов, А. А. (НТУ "ХПИ", 2007)
Досліджено залежність структури, питомого електричного опору, каталітичної активності і зносостійкості в електрохімічному синтезі неорганічних речовин від складу і умов одержання композиційного оксидного покриття мало зношуваного аноду на основі оксидів неблагородних металів. Визначені фізико-хімічні параметри одержаних покриттів дозволяють обґрунтувати склад покриття в залежності від умов його експлуатації.

Dependence of structure, specific electric resistance, catalytic activity and durability from composition and conditions of reception composition oxide coverings in an electrochemical synthesis of an organic substance has been investigated. Physical and chemical parameters of the gained coverings are certain, to prove composition of a covering depending on conditions of its maintenance.
Keywords: удельное электрическое сопротивление; активный слой; композиционные анодные покрытия; анодный потенциал; раствор