Полімерні композиції на основі вторинного поліпропілену - Черкашина, Ганна Миколаївна; Рассоха, Олексій Миколайович (ФЛП "Кравченко Я. О.", 2018)
Розроблені нові рецептури полімерних композицій на основі вторинного ПП. Проведено аналіз розроблених і тих, що використовуються полімерних композицій на основі вторинного модифікованого ПП для виготовлення грануляту й подальшого виготовлення з нього офісних меблів. Вивчено вплив модифікуючих добавок на процес переробки грануляту зі вторинного модифікованого ПП. Проведено оцінку властивостей готових виробів.

New formulations of polymer compositions based on secondary PP have been developed. The analysis of the developed and used polymeric compositions based on the secondary modified PP for the manufacture of granulate and the subsequent manufacture of office furniture from it. The influence of modifying additives on the processing of granulate from secondary modified PP. The evaluation of properties of finished products is carried out.
Polymer compositions based on secondary polypropylene
Keywords: вторинні поліпропілени; композиція; модифікація; гранулят; рецептура; модифікуюча добавка; властивість; secondary polypropylene; composition; modification; granulate; formulation; modifying additive; property