Деякі аспекти залежності стану економіки країни від рівня її інноваційної активності - Романчик, Тетяна Володимирівна (Національний фармацевтичний університет, 2016)
Підкреслено залежність рівня конкурентоспроможності країни від її інноваційної активності, проаналізовано стан фінансування науки та запропоновано основні орієнтири щодо підвищення рівня конкурентоспроможності української економіки.
Keywords: інноваційний потенціал; індекс глобальної конкурентоспроможності; фінансування науки; наукоємність