Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "Вища математика" з теми "Подвійні інтеграли" - Тулученко, Галина Яківна; Немченко, Тетяна Адальбертівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Вища математика» з теми: «Подвійні інтеграли» містять короткі теоретичні відомості, які є основою для виконання ІДЗ, 30 варіантів ІДЗ, опис методики виконання ІДЗ, порядок його оформлення та захисту, список контрольних питань, список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні вказівки; подвійні інтеграли; декартова система координат; полярна система координат; індивідуальні завдання