Математична модель асинхронної машини з несиметрією статора й ротора - Чабан, Василь Йосипович; Чабан, Остап Васильович (НТУ "ХПІ", 2012)
Пропонується математична N-модель трифазної асинхронної машини при електричній несиметрії в колі статора й ротора. Диференціальні рівняння електромеханічного стану записано у фізичних координатах. Подаються результати розрахунку на ЕОМ.

In the paper, a mathematical model of a three-phase induction motor with the stator and rotor unsymmetry is introduced. Differential equations of the electromechanical state are given in real coordinates. Results of computation are presented.
A mathematical model of an induction motor with the stator and rotor unsymmetry
Keywords: рівняння диференціальні; координати фізичні; стан електромеханічний; розрахунок; induction motor; stator; rotor; unsymmetrical; mathematical model