Вплив лояльності споживачів на конкурентну позицію підприємства В2В - Чаплигіна, Любов Вікторівна; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Досліджено особливості формування програми лояльності споживачів на ринку В2В. Систематизовано фактори, які впливають на конкурентну позицію підприємства В2В на цільових ринках збуту.
Keywords: споживачі; лояльність; програма лояльності; конкуренти