Методология и практическая реализация управления системой жизнеобеспечения города - Карлова, Е. А. (НТУ "ХПИ", 2010)
Стійкий розвиток міської інфраструктури. Проблеми життєзабезпечення міст України. Можливості управління системою життєзабезпечення міст. Напрями активізації розвитку міського господарського комплексу. Недоліки в системі формування тарифів на послуги підприємств системи життєзабезпечення міста. Соціальні стандарти на послуги підприємств міського господарства.

Sustainable development of urban infrastructure. Problems of cities life-supporting system in Ukraine. Features of the cities life-supporting system. Directions of urban household complex revitalization. Disadvantages in the rates forming system for cities life-supporting enterprises. Social standards of urban services.
Keywords: инженерная инфраструктура; жизнедеятельность города; система жизнеобеспеченности; городской хозяйственный комплекс; устойчивое развитие