Основи роботи в Excel - Замула, Олена Василівна; Замула, Олексій Олександрович (My University, 2019)
У даних методичних вказівках розглядаються основи роботи в MS Excel, що є найбільш поширеною електронною таблицею, кожна клітинка якої має свою адресу і може містити та обробляти частину загального масиву інформації, взаємодіючи з ін-шими клітинками або зовнішніми джерелами інформації.
Keywords: методичні вказівки; таблиці електронні; обробка інформації; MS Excel