Залучення студентів до дистанційних занять фітнесом та аеробікою - Коленченко, А. М.; Мананчиков, А. А.; Чупир, К. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на аналіз залучення здобувачів вищої освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна до занять фітнесом та аеробікою із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій в період дії карантинних обмежень та військової агресії.
Keywords: аеробіка; фітнес; здобувач вищої освіти; інформаційно-комунікаційні технології; aerobics; fitness; student of higher education; informational communication technologies