Формування напрямків діджиталізації підприємств агропромислового комплексу - Нечепоренко, Денис Анатолійович; Проскурня, Олена Михайлівна (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що цифровізація підприємств агропромислового комплексу є ключовим фактором підвищення їх конкурентоспроможності та ефективності. Використання сучасних технологій дозволяє оптимізувати виробничі процеси, покращити управління ресурсами, підвищити продуктивність та забезпечити екологічну сталість аграрного виробництва.
Keywords: аграрний бізнес; цифровізація; інформаційні технології; розвиток; сільськогосподарські підприємства