Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни "Проектний менеджмент" - Васильцова, Світлана Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Під проектом було прийнято розуміти документально оформлений план споруди (конструкції). В англомовній економічній літературі це поняття прийнято позначати терміном "design". Перехід до ринкових відносин привніс в економічне життя безліч нових термінів і понять. Термін "проект" також одержав більш широке тлумачення і за своїм змістом наблизився до англійського «project», що охоплює весь процес – від появи ідеї, її розробки, реалізації до одержання результату.
Keywords: методичні вказівки; ознаки проєкту; проєктний менеджмент; планування проєктів; життєвий цикл; методики оцінки беззбитковості проекту